Posted on: 2 Απριλίου 2021 Posted by: admin Comments: 0

Τα ριχτάρια αποτελούν πλέον, την πιο απλή και οικονομική λύση για να ανανεώσει κανείς το χώρο του, και ειδικά τώρα σε αυτή την περίοδο που διανύουμε, όπου ο χρόνος στο σπίτι μας είναι πολύ περισσότερος.

Για τον λόγο αυτό, πρέπει να δούμε την εικαστική τους χρησιμότητα. Ένα ριχτάρι δεν αποτελεί απλά ένα ύφασμα πάνω σε έναν καναπέ, αλλά μπορεί να είναι μια τάση, μια άποψη, μια όμορφη πινελιά στον χώρο που μας αγκαλιάζει. Μπορεί να έχει ένα pattern πιο ΄΄γεμάτο΄΄ και να συνδυάσουμε μια κουρτίνα πιο απλή, σε ύφασμα και σε χρώμα.

Ένα boho σχέδιο είναι ιδανικό για να συνδυαστεί με μονόχρωμες βελούδινες κουρτίνες, ή και γάζες σε γήινες αποχρώσεις. Θα αναδείξετε το σχέδιο και θα είναι σαν να έχετε βέλει έναν νέο καναπέ στον χώρο σας.

Ένα ήσυχο σχέδιο σε μονοχρωμία, θα εναρμονίσει ιδανικά ένα κλασσικό σαλόνι και θα μπορέσετε να ανανεώσετε μαζί την παλιά σας κουρτίνα, αρκεί να τηρήσετε τις ισορροπίες στην παλέτα χρωμάτων. Ένα nude ριχτάρι πάνω σε ένα μπορντώ κλασσικό καναπέ φωτίζει και ταυτόχρονα σάς επιτρέπει να βάλετε μια απλή nude beige κουρτίνα εξωτερική και μια απλή off white γάζα. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει με το παραπάνω.

Τέλος, εάν είστε από αυτούς που ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας, τολμήστε ένα έντονο χρώμα και περιορίστε τους συνδυασμούς. Μην ξεπεράσετε τον αριθμό 3 στα βασικά χρώματα που χρησιμοποιείτε, και μείνετε στην ίδια κατηγορία, δηλαδή σε ψυχρά ή θερμά αντίστοιχα.

Να έχετε στο μυαλό σας πώς με ένα απλό ριχτάρι, καταφέρνετε να αλλάξετε τελείως τον χώρο σας και να τον μεταμορφώσετε σε κάτι πολύ πιο cosy ή chic ανάλογα με την τελική σας επιλογή. Τολμήστε το!