Posted on: 30 Μαρτίου 2021 Posted by: admin Comments: 0

Τα λευκά είδη είναι αμιγώς συνδεδεμένα με την ποιότητα, και πιο συγκεκριμένα με την πιο καλή ποιότητα του βαμβακιού. Ανέκαθεν ακούμε για τα σεντόνια και τα παπλώματα να είναι βαμβακερά από τις γιαγιάδες και τις μαμάδες μας, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν όλοι το γιατί.

Αρχικά, τα βαμβακερά υφάσματα είναι αμιγώς οικολογικά και υγιεινά, δερματολογικά υποαλλεργικά και επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει, και να μην ιδρώνει. Το χειμώνα είναι ζεστά και το καλοκαίρι διατηρούν την θερμοκρασία μας δροσερή. Το καθαρό βαμβακερό ύφασμα δεν κομπιάζει, και δεν φθείρεται γρήγορα στη διάρκεια του χρόνου.

Όσο πιο καλό το ύφασμα, τόσο πιο πολλές κλωστές έχει, και σας εξασφαλίζει απαλότητα και στιλπνότητα στην αφή. Τα υφάσματα πενιέ και μερσεριζέ, έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για να είναι πιο φίνα και ανθεκτικά στη χρήση.

Τα υφάσματα που είναι από 200 κλωστές και πάνω, ειδικά, εξασφαλίζουν απαλότητα όταν σας αγκαλιάζουν με κορυφαία τα πιο εκλεπτυσμένα βαμβακοσατέν 300 κλωστών, τα οποία και είναι από τις καλύτερες ποιότητες που  παρέχουν εγγυημένα υψηλή αίσθηση.

Τα βαμβακερά λευκά είδη όπως τα σεντόνια, οι παπλωματοθήκες, τα παπλώματα και τα κουβρ-λι, που έρχονται σε άμεση επαφή με το σώμα, εξασφαλίζουν άνεση και ευχάριστη υφή στον ύπνο. Επίσης, οι πετσέτες και τα μπουρνούζια είναι βασικό η σύνθεση τους να είναι βαμβακερή. Το βαμβάκι εξασφαλίζει απορροφητικότητα και υγιεινή αίσθηση στην καθημερινότητά σας.

Η βαμβακερή σύστασή τους επιτρέπει το πλύσιμο στο πλυντήριο σε αρκετά υψηλή θερμοκρασία, γεγονός που εξασφαλίζει καθαριότητα και υγιεινή. Οπότε, μόλις δείτε στο ταμπελάκι 100% βαμβάκι να το προτιμήσετε και δεν θα χάσετε!