Τα μαξιλάρια φιγούρας, η νέα πλευρά της διακόσμησης

Άνοιξη θέλουμε και θα την φέρουμε! Τουλάχιστον στο σπίτι μας, με τα πανέμορφα σχέδια σε φλοral  patterns σε απαλά, αλλά και γεμάτα ένταση χρώματα. Με μία μικρή πινελιά αλλάζουμε όλο το ύφος του χώρου μας, συνδυάζοντας τα ίδια, ή ακόμη καλύτερα διαφορετικά σχέδια σε ένα καναπέ  που ζωντανεύει ανάλογα με τα χρώματα που θα βάλουμε. Τολμήστε το κίτρινο πάνω στο γκρί, αλλά και το σάπιο μήλο με φούξια -μωβ  σε…

Ο χώρος φιλοξενίας και η σημασία στις λεπτομέρειες.

Η χώρα μας χάριν στον ήλιο και τη γεωγραφική της θέση κερδίζει χρόνο με τον χρόνο μεγαλύτερη θέση στις καρδιές των τουριστών και στην προτίμησή τους. Σε αυτό έχει συμβάλλει σημαντικά η αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν πλέον τα καταλύματα στην Ελλάδα τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στην επαρχεία αυτής και των νησιών.

Τα χαλιά και η θαλπωρή στον χώρο μας

Μόλις ξεκινήσουν οι πρώτες βροχές και η θερμοκρασία πέσει τις νύχτες, το σπίτι μας μάς γίνεται πιο cosy και αναζητούμε την θαλπωρή και την ζεστασιά του. Τότε είναι ιδανικά να διαλέξουμε ένα όμορφο χαλί ή μια οικολογική μοκέτα, να μας ζεστάνει τον χώρο μας, τόσο με την αίσθησή του, όσο και με τα χρώματά του. Σε μια κλασσική διακόσμηση με βαριά έπιπλα, τολμάμε να βάλουμε ένα μονόχρωμο χαλί, προκειμένου να…

Τα μαξιλάρια και η διάρκεια ζωής τους.

Τα μαξιλάρια είναι το πιο σημαντικό στοιχείο κατά την διάρκεια του ύπνου. Μάς προσφέρουν άνεση και ξεκούραση, αρκεί να έχουμε κάνει την σωστή επιλογή γι΄ αυτό που έχουμε ανάγκη και η επιλογή μας στηρίζεται στον τρόπο που κοιμάστε.

Η deco πλευρά των ριχταριών.

Τα ριχτάρια αποτελούν πλέον, την πιο απλή και οικονομική λύση για να ανανεώσει κανείς το χώρο του, και ειδικά τώρα σε αυτή την περίοδο που διανύουμε, όπου ο χρόνος στο σπίτι μας είναι πολύ περισσότερος.