Posted on: 10 Οκτωβρίου 2021 Posted by: Kalliopi Mitropoulou Comments: 0

Μόλις ξεκινήσουν οι πρώτες βροχές και η θερμοκρασία πέσει τις νύχτες, το σπίτι μας μάς γίνεται πιο cosy και αναζητούμε την θαλπωρή και την ζεστασιά του.

Τότε είναι ιδανικά να διαλέξουμε ένα όμορφο χαλί ή μια οικολογική μοκέτα, να μας ζεστάνει τον χώρο μας, τόσο με την αίσθησή του, όσο και με τα χρώματά του.

Σε μια κλασσική διακόσμηση με βαριά έπιπλα, τολμάμε να βάλουμε ένα μονόχρωμο χαλί, προκειμένου να ισορροπήσουμε το κλασσικό ύφος του, αλλά κι ένα κλασσικό buhara με μπορντό, μπλε και κρεμ αποχρώσεις. Εάν ο χώρος μας είναι minimal σε αποχρώσεις ψυχρές, τότε μπορείτε να συνδυάσετε τα πάντα! Από floral έως baroque, θα δώσουν μια ένταση στον χώρο σας και θα κάνετε έναν υπέροχο συνδυασμό με υπέροχες μονόχρωμες κουρτίνες. Εάν πάλι είστε οπαδοί του απόλυτου minimal, εκεί η πρόταση είναι μονοχρωμία αλλά με πλούσια στοιχεία από μια fluffy ποιότητα μοκέτας σε διάσταση να καλύπτει μεγάλη επιφάνεια του χώρου σας!

Τέλος, μια ιδανική λύση για την κάθε διακόσμηση είναι τα all season χαλιά που μας επιτρέπουν να τα ”φοράμε” χειμώνα – καλοκαίρι και μας δίνουν μια υπέροχη αίσθηση χάριν στην μαλακή τους υφή, θυμίζουν μεταξωτά και είναι σε υπέροχα vintage χρώματα. Επιλέξτε το ιδανικό που θα σας χαρίσει θαλπωρή και ομορφιά στον χώρο σας!